عالیه حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در غرفه شهدای مدافع حرم نمایشگاه جهاد خدمت که پایانه مسافربری امام رضا (ع) ایجادشده است، اظهار کرد: شهید عبدالله حسینی از مهاجران افغانی ساکن مشهد بود.
وی افزود: سید عبدالله، در تمام مدت حیات خود علاقه و ارادت بسیاری به پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک ایشان داشت.
همسر شهید عبدالله حسینی تصریح کرد: مدت دو سال بود که سید حکیم، پسرخاله همسرم در سوریه میجنگید و شهید حسینی از همان ابتدا، تمایل داشت تا به او درراه دفاع از حرم دخت پیامبر (ص) بپیوند.
وی ادامه داد: سرانجام در پانزدهم مهرماه سال ۹۳ اعزام شد و در آنجا به مبارزه با نیروهای تکفیری پرداخت و پس از ۷۵ روز به ایران بازگشت.
حسینی تصریح کرد: پس از بازگشت سید عبدالله به ایران همه دوستان و نزدیکان سعی کرده تا او را از بازگشت مجدد به جبهههای نبرد حق علیه باطل منصرف کنند، اما شهید حسینی در جواب آنها بیان میکرد، اکنونکه در متن مبارزه قرارگرفته و اتفاقات را از نزدیک لمس کرده است، مسئولیت او بیشتر شده و امکان اینکه به اتفاقات بیتفاوت باشد را ندارد.
وی در بیان نحوه شهادت شهید حسینی ابراز کرد: پس از اعزام مجدد، سید عبدالله در ۲۲ بهمنماه در یک عملیات شناسایی دشمن تیرخورده و به درجه رفیع شهادت نائل شد.
همسر شهید حسینی بابیان اینکه شهید حسینی به راهی که انتخاب کرده بود ایمان داشت، اضافه کرد: سید عبدالله همواره به خطر داعش اشاره میکرد و میگفت که شعار تکفیریها این است که باید عاشورای دیگر به پا کرده و حرمها را با خاک یکسان کنند.
وی ادامه داد: شهید اعتقاد و ایمان داشت که برای حسینی بودن باید از حرم اهلبیت (ع) بهویژه حرم حضرت زینب دفاع کرد تا بتوان در آن دنیا نزد سرور شهیدان سربلند بود.
حسینی اظهار کرد: سید عبدالله در کار گچ کاری و کاشیکاری بود وزندگیمان شرایط خوب داشت و من و همسرم نیز آدمهای متفاوت و خاصی نبودیم و از جنس افراد عادی جامعه با یک زندگی معمولی بودیم.
حسینی تصریح کرد: خانوادههای شهدا حقوق هنگفتی که سایرین تصور میکنند را ندارند تنها خواستشان از جامعه این است که به عقاید شهیدان احترام بگذارند و پای ارزشهای دینی و تشیع بایستند.
نظر شما